Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Zambia

Besøg Zambia i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Zambia nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Det er nemt at ansøge om visum til Zambia via vores hjemmeside. Zambias e-visum blev for nylig indført af landets regering. Det elektroniske visum giver dig mulighed for at opholde dig i landet i 90 dage til turistformål. Du må højst rejse til Zambia på e-visum én gang om året. Rejsende, der ønsker at rejse til Zambia på forretningsrejse, kan højst opholde sig i landet i 30 dage med et elektronisk visum. Du må kun rejse ind i landet én gang om året for en forretningsrejse med et Zambia-visum.

Gyldighed og betingelser

  • Et nyligt taget pasfoto
  • Kopi af pas
  • Bekræftelse på flybillet
  • En udfyldt ansøgningsformular

Vigtige informationer

  • Visummet er gyldigt i 90 dage fra godkendelses-/ansøgningsdatoen. Du kan komme ind i Zambia på enhver dato inden for denne periode.
  • Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter din angivne ankomstdato.
  • Der kræves bevis for indkvartering for at få rejsedokumentet. Datoerne i dette dokument SKAL svare til de rejsedatoer, der er angivet i ansøgningen. Dette er en betingelse, som myndighederne har gjort obligatorisk for udstedelsen af ​​rejsedokumentet.
  • Hvis du ikke rejser til Zambia inden for de 90 dage, udløber dit e-visum, og du skal ansøge igen.
  • Et enkelt-, dobbelt- eller multiple indrejsevisum er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen, med undtagelse af amerikansk bosiddende, for hvem et multiple indrejsevisum har en gyldighed på 3 år.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Zambia anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber og Difteri-Stivkrampe samt en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tuberkulose og Tyfus.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.