Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Uganda

Besøg Uganda i op til 3 måneder.
Ansøg nu og modtag dit visum
indenfor 72 timer.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Uganda nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Hvad er et Uganda e-visum?
Et Uganda e-visum er et elektronisk indrejsetilladelse til Uganda. Dokumentet leveres i PDF-format. Et e-visum skal ikke at være påført dit pas. Den største fordel ved dette er, at du ikke skal sende dit pas til ambassaden, og du skal ikke selv medbringe det. Turister og forretningsrejsende kan nemt ansøge om et e-visum til Uganda via Visumpartner.dk.

Hvilket Uganda e-visum har jeg brug for?
Din destination afgør, hvilken type visum du skal bruge. Rejser du som turist til Uganda skal du ansøge om et turistvisum. Hvis du derimod rejser til Uganda på forretningsrejse, skal du have et forretningsvisum.

Hvad vi har brug for:

  • Originalt pas med minimum to blanke sider
  • En udfyldt visumansøgning
  • Et pasfoto med hvid baggrund
  • En kopi af din flybillet
  • En kopi af dit vaccinationcertifikat mod gul feber

Turistvisum
Med et turistvisum kan du rejse til Uganda som turist. Med dette visum har du en engangsadgang til landet (single entry visum). Fra udstedelsestidspunktet er turistvisummet gyldigt i 2 måneder. I løbet af denne rejse kan du højst opholde dig i Tanzania i 30 sammenhængende dage. I løbet af disse 30 dage kan du rejse ubegrænset rundt i Uganda.

Når du ansøger om et turistvisum til Uganda, skal du være uden for Uganda og have et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder fra det øjeblik, du rejser ind i Uganda.

Gyldighed
Turistvisummet gyldige i 2 måneder fra udstedelsesdatoen. Dette forudsat at dit pas stadig er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomsten. Med enkelt indrejsevisum kan du rejse ind i Uganda én gang. Dit ophold i Uganda har en maksimal varighed på 30 dage.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Uganda anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber og Difteri-Stivkrampe samt en Malariakonsultation. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed supplere med en vaccination mod Meningitis.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tuberkulose og Tyfus.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.