Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Tanzania

Besøg Tanzania i op til 3 måneder.
Ansøg nu og modtag dit visum
indenfor 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Tanzania nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Hvad er et Tanzania e-visum?
Et Tanzania e-visum er et elektronisk indrejsetilladelse til Tanzania og Zanzibar. Dokumentet leveres i PDF-format. Et e-visum skal ikke at være påført dit pas. Den største fordel ved dette er, at du ikke skal sende dit pas til ambassaden, og du skal ikke selv medbringe det. Turister og forretningsrejsende kan nemt ansøge om et e-visum til Tanzania via Visumpartner.dk.

Hvilket Tanzania e-visum har jeg brug for?
Din destination afgør, hvilken type visum du skal bruge. Rejser du som turist til Tanzania og/eller Zanzibar skal du ansøge om et turistvisum. Hvis du derimod rejser til Tanzania på forretningsrejse, skal du have et forretningsvisum.

Gyldighed
Turistvisum og forretningsvisum til Tanzania og Zanzibar er begge gyldige i 2 måneder fra udstedelsesdatoen. Dette forudsat at dit pas stadig er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomsten. Med enkelt indrejsevisum kan du rejse ind i Tanzania én gang. Dit ophold i Tanzania har en maksimal varighed på 30 dage.

Betingelser og krav

For at være berettiget til et Tanzania turist- eller forretningsvisum skal du have:

  • et gyldigt pas med mindst én blank side
  • et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomsten
  • tilstrækkelige økonomiske ressourcer
  • have mindst én adresse til en overnatning i Tanzania
  • en returbillet eller en billet til næste destination
  • har alle nødvendige dokumenter/visum til næste destination

Til ansøgningen skal du angive følgende:

  • en kopi af dit pas
  • et pasfoto
  • en billet til din videre- eller returrejse

Turistvisum
Med et turistvisum kan du rejse til Tanzania og Zanzibar som turist. Med dette visum har du en slags “engangsadgang” til landet (single entry visum). Fra udstedelsestidspunktet er turistvisummet gyldigt i 2 måneder. I løbet af denne rejse kan du højst opholde dig i Tanzania i 30 sammenhængende dage. I løbet af disse 30 dage kan du rejse ubegrænset fra fastlandet til Zanzibar og omvendt.

Når du ansøger om et turistvisum til Tanzania, skal du være uden for Tanzania og have et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder fra det øjeblik, du rejser ind i Tanzania.

Forretningsvisum
Hvis du rejser til Tanzania eller Zanzibar på forretningsvisum. Forretningsvisummet til Tanzania er et visum til én eller flere indrejser. Forretningsvisummet er gyldigt i 2 måneder fra udstedelsesdatoen. Inden for gyldighedsperioden må du rejse til Tanzania én eller flere gange.

Et krav for at ansøge om et forretningsvisum til Tanzania er, at du er uden for Tanzania på ansøgningstidspunktet, og at du har et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder ved ankomst til Tanzania. 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Tanzania anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe, samt overveje Gul feber og konsulterer vores personale angående malaria. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.