Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Sri Lanka

Besøg Sri Lanka i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr. De konsulære omkostninger 360 kr. Total pris er 535 kr.
Ansøg nu
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum/ETA til Sri Lanka nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Du kan nemt ansøge om visum/ETA til Sri Lanka via vores ansøgningsskema. Denne proces vil tage dig op til fem minutter. Der er to e-visum, nemlig forretningsvisum og turistvisum. Efter betaling modtager du visummet fra os senest to hverdage, men du vil ofte modtage visummet næste hverdag.


Gyldighed
Sri Lanka e-visum er gyldigt i 180 dage fra udstedelsesdatoen. Inden for den periode kan du højst opholde dig i Sri Lanka i 30 dage. Når du ansøger om visum, er det ikke nødvendigt allerede at have en booket flyrejse. Turistvisummet er et såkaldt double entry visum. Det betyder, at du må komme ind i landet to gange.

Visse lande, herunder Sri Lanka, ønsker dog at kontrollere præcis, hvem der kommer ind i landet. Hvis du vil rejse til Sri Lanka, skal du have et visum. Med et visum har du officiel tilladelse til at rejse ind og opholde dig i et land. Visummet udstedes af det land, du skal til. Sri Lanka visum udstedes således af den srilankanske regering.

Fordelen ved et e-visum er, at det er meget billigere end et almindeligt visum, ansøgningsproceduren er nemmere, og du vil modtage e-visumet meget hurtigere. Du kan ansøge om e-visum online, så du ikke behøver at gå til ambassaden. Hvis du tager til Sri Lanka på ferie, kan du bruge alle fordelene ved e-visumet.

Følgende betingelser gælder for e-visummet til Sri Lanka:

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter ankomsten
  • Du skal have en gyldig returbillet ved ankomst til Sri Lanka
  • Du skal kunne dokumentere, at du har tilstrækkelige økonomiske midler til at betale for dit ophold i Sri Lanka
  • Turist-e-visummet er kun gyldigt til turisme, til forretningsformål skal du ansøge om et forretningsvisum

Hvornår modtager jeg mit e-visum til Sri Lanka?
Når du har udfyldt ansøgningsskemaet til e-visummet og betalingen er foretaget, modtager vi din ansøgning. Du vil modtage en bekræftelse fra os på e-mail om, at vi har modtaget din ansøgning med anmodning om at tjekke dine oplysninger igen. Din visumansøgning vil blive kontrolleret af vores eksperter og indsendt til den srilankanske regering samme dag. Hvis nogle oplysninger mangler eller er indtastet forkert, kontakter vi dig. Du er ansvarlig for at udfylde dine personoplysninger korrekt. Når vi er færdige med din ansøgning, sender vi den til dig på e-mail som en PDF-fil.

 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Sri Lanka anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Tyfus.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.