Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Rwanda

Besøg Rwanda i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum
indenfor 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Rwanda nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

For at rejse til Rwanda skal du have et visum. Ved korte ophold på op til 30 dage kan du ansøge om et e-visum. Dette elektroniske visum giver rejsende med dansk statsborgerskab mulighed for at blive i landet i maksimalt 30 sammenhængende dage. Vores hjemmeside giver dig mulighed for at indsende en ansøgning inden for 5 minutter. Typisk inden for 3 hverdage modtager du visum fra os til din rejse til Rwanda.

Visumkrav

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomst
  • Dit pas skal have mindst to tomme visumsider
  • Vedlæg en klar farvekopi af dit pas og et pasfoto (35×45 mm)
  • En kopi af din flybillet

Hvem har brug for et visum til Rwanda?
Hvis du ønsker at rejse til Rwanda for et kort ophold, kan du indsende en online ansøgning om elektronisk visum. E-visummet giver dig mulighed for at rejse til landet i turistformål. Hvis du vil arbejde i Rwanda og tjene penge på det eller rejse til landet til andre formål, er du ikke berettiget til et 30-dages e-visum.

Betingelser og gyldighed
Fra tidspunktet for godkendelse af Rwandas regering er visummet aktivt i 60 dage. Du skal rejse ind og ud af landet inden for disse 60 dage, med et ophold på højst 30 tilknyttede dage. Med visum til Rwanda kan du kun rejse ind og ud af landet én gang (enkelt indrejse). Med e-visummet til Rwanda er det ikke tilladt at opholde sig længere end 30 dage i landet. For at være berettiget til et visum skal du have et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra den dag, du ankommer til landet.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Rwanda anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A og Gul feber samt en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.