Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Rusland

Besøg Rusland i op til 16 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit Rusland-visum nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Rusland turistvisum

Rejser du til Rusland som turist? Så kan du ansøge om dit visum til turistformål via vores hjemmeside. Du kan vælge mellem et elektronisk turistvisum til Rusland eller et fysisk turistvisum. For begge typer visum behøver du ikke selv at gå til ambassaden for at ansøge om dit visum til Rusland. For at være berettiget til e-visum til Rusland eller turistvisum skal du opfylde en række betingelser. For eksempel skal dit pas være gyldigt i mindst yderligere 6 måneder, og dit pas skal stadig indeholde mindst to tomme sammenhængende sider.

Nødvendige dokumenter for e-visum

For at kunne ansøge om et e-visum til Rusland, skal du under alle omstændigheder være i besiddelse af følgende dokumenter:

  • Et officielt nyligt pasfoto i farver
  • Du har et gyldigt pas, som stadig er gyldigt i mindst 6 måneder på datoen for ansøgning om dit e-visum
  • Dit pas indeholder mindst to tomme visumsider
  • Du har en erklæring fra dit forsikringsselskab, der viser, at du er forsikret under dit ophold i Rusland

E-visum til Rusland

Siden 2019 har det været muligt for rejsende med dansk statsborgerskab at ansøge om et e-visum til Rusland. Dette er et elektronisk visum, der kan ansøges om her hos Visumpartner. Du behøver du ikke at gå til Ruslands ambassade eller konsulat i København for at få dette visum til Rusland. Vi klarer det for dig!

E-visummet er aktivt i 30 dage fra udstedelsesdatoen. Du kan rejse ind og ud af landet én gang inden for denne periode. Det drejer sig om et enkelt indrejsevisum til Rusland. Fra ankomstdatoen til Rusland kan du højst opholde dig i et af følgende områder eller byer i Rusland i 8 sammenhængende dage:

  • Sankt Petersborg & Leningrad Oblast

ELLER

  • Kaliningrad Oblast

ELLER

  • Vladivostok & Fjernøstlige føderale distrikt

Bemærk venligst: du skal træffe et valg fra et af de ovennævnte områder i Rusland. Det er ikke tilladt at besøge mere end et af ovenstående områder inden for dit e-visums gyldighed. Du skal derefter ansøge om separat e-visum for hvert område.

Hvis du skal besøge andre områder end dem nævnt ovenover f.eks. Moskva, så skal du have et fysisk visum.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Rusland anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe og Hepatitis A.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Central europæisk hjernebetændelse, Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.