Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Oman

Besøg Oman i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Oman nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Du kan ansøge om visum til Oman sikkert og online via vores hjemmeside. Siden 2018 har  det været muligt at ansøge om elektronisk visum online til Oman. Dette Oman e-visum skal ansøges om online inden afrejse. Du kan trygt indsende din visumansøgning via vores hjemmeside inden for få minutter. Du modtager visummet fra os på e-mail inden for 5 hverdage.

Turistvisum
Ved korte ophold på op til 30 dage i turistformål skal du ansøge om et elektronisk turistvisum. Det er derfor ikke muligt at købe turistvisum på stedet i Oman. Det betyder, at du ikke længere kan købe visum i lufthavnen, på ambassaden eller ved en af ​​grænseovergangene. Du har 30 dage til at komme ind i landet fra datoen for udstedelsen af ​​dit elektroniske visum. Der er to typer e-visum til Oman. For en engangsrejse skal du vælge et enkelt indrejsevisum (single-entry). Vil du rejse ind og ud af landet flere gange? Så vælger du at ansøge om et visum til flere indrejser (multiple-entry).

Single-entry visum

Med et single-entry visum kan du kun rejse ind i landet én gang. Du kan vælge et single-entry visum i højst 10 dage eller højst 30 dage (på hinanden følgende). Hvis du forlader landet og ønsker at rejse ind igen inden for denne periode, skal du søge om et nyt visum. For at være berettiget til denne type visum skal du opfylde en række betingelser:

  • Du har dansk statsborgerskab
  • Du har et gyldigt pas, som er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomst til Oman
  • Du skal have bevis for returflyvning eller fly til næste destination
  • Du har en bekræftelse på en reservation af din indkvartering for den første nat i Oman
  • Du har to nylig taget pasbilleder (4x6cm)
  • Du må ikke have et stempel fra Israel i dit pas

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Oman anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab og Tyfus.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.