Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Nepal

Besøg Nepal i op til 90 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Udfyld ansøgningsformularen

Trin 1

Vores specialister behandler og indsender din ansøgning

Trin 2

Modtag dit visum indenfor 1-72 timer afhængig af destinationsland

Trin 3

Få dit Nepal-visum nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Den nemmeste måde at få et visum til Nepal, er at ansøge om et e-visum. Du kan gøre det meget nemt ved at ansøge hos Visumpartner.dk.

Skal jeg have et visum for at rejse til Nepal?
Ja, du skal have et gyldigt visum for at rejse til Nepal. Det eneste visumfrie land er Indien.

Hvilket visum skal jeg bruge?
Via vores hjemmeside kan du nemt ansøge om et turistvisum til Nepal. Dette turistvisum giver dig kun mulighed for at blive i Nepal til turistformål. Med denne type visum kan du besøge Nepal til en ferie, en rygsækrejse eller for at besøge venner eller familie. Det er ikke tilladt at udføre lønnet arbejde i Nepal.
Der er tre typer turistvisa, som du kan ansøge om online, nemlig:

  • 1 til 15 dages visum
  • 16 til 30 dages visum
  • 31 til 90 dages visum

Afhængigt af længden af ​​din rejse kan du vælge fra ovenstående muligheder. Du kan komme ind og ud af landet flere gange med et turistvisum (multiple entry). Fra datoen for udstedelse af dit visum har du 6 måneder til at komme ind i landet.

Ansøg om Nepal turistvisum
Du kan ansøge om Nepals turistvisum online. Du behøver ikke selv at gå på ambassaden. Vi tager os af dette for dig. Ansøgningsprocessen for Nepal visum er som følger:

Hvad har vi brug for?

  • Originalt pas med en gyldighed på mindst 6 måneder ved indrejse. Passet skal indeholde mindst to frie sider ved siden af ​​hinanden, hvor der ikke er stempler. Passet må ikke være knækket, revnet eller beskadiget af vand
  • Et udfyldt ansøgningsskema
  • Et farvefoto (35×45 mm, nyligt taget vellignende foto taget forfra mod en hvid baggrund)

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Nepal anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Tyfus.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Hepatitis B, Tuberkulose og Japansk Hjernebetændelse.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.