Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Mexico

Besøg Mexico i op til 180 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Mexico nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Du kan ansøge om Mexico-turistkortet inden for 5 minutter via online ansøgningsskemaet på hjemmesiden. Turistkortet er et dokument, der giver dig mulighed for at komme ind i Mexico. Der er to typer turistkort, nemlig et FMM (til lands) og et FMME (med fly). Du kan kun anmode om FMME-formularen til flyrejser via vores hjemmeside. Dette optagelsesdokument kaldes også en Forma Migratoria Múltiple. I modsætning til hvad navnet på denne Forma Migratoria Múltiple antyder, må du kun komme ind i landet én gang med dit turistkort efter godkendelse af din ansøgning. Dette er et enkelt adgangsdokument for Mexico. Kunne du tænke dig at besøge Mexico flere gange? Så skal du igen søge om turistkort ved hver indrejse. Fra det øjeblik dit turistkort er blevet stemplet med et officielt stempel af toldvæsenet, kan du højst opholde dig i landet i 180 dage. Du kan rejse til Mexico med et turistkort i følgende tilfælde:

  • Til en ferie, rundrejse eller til backpacking
  • At besøge familie eller venner
  • Til et forretningsmøde i en virksomhed

OBS: Du kan ansøge om dit Mexico-turistkort op til 30 dage før afrejse.

Betingelser for Mexico FMME

  • Du rejser med fly til Mexico
  • Du har et pas med minimum 6 måneders gyldighed ved ankomst
  • Dit pas indeholder stadig mindst én tom visumside
  • Du har en returbillet eller billet til en næste destination, som viser, at du forlader landet inden for 180 dage
  • Du skal have dokumenter, der beviser formålet med din rejse (turisme eller forretningsrejse)

Vigtigt: Det er vigtigt, at du printer dit turistkort ud og tager det med i håndbagagen. Du skal kunne fremvise en trykt farvekopi af dette dokument til immigrationsmyndighederne. Dokumentet består af en “Entry form” og en “Exit form”. Du vil modtage et stempel på “Exit Form”. Du skal opbevare dette dokument godt og have det med dig, når du forlader Mexico.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Mexico anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Planlægger du at bevæge dig uden for storbyen, anbefales desuden en Malariakonsultation. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.