Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Malawi

Besøg Malawi i op til 90 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Malawi nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Du kan ansøge om visum til Malawi sikkert og online via vores hjemmeside. Siden 2019 har  det været muligt at ansøge om elektronisk visum online til Malawi. Malawis regering har valgt at indføre dette såkaldte e-visum, for at forenkle procedurerne i lufthavnen ved ankomsten til Malawi. Hvis du vælger at indsende din visumansøgning til os, tjekker vi din ansøgning for hyppigt begåede fejl. Malawis regerings vurdering af din visumansøgning kan tage 5 til 7 arbejdsdage. Vi anbefaler derfor, at du indsender din visumansøgning i god tid.

Malawi visum ved ankomst
Det er muligt at få visum ved ankomst, dog er der ingen garanti for, at du får selve visummet og kan komme ind i landet. Betingelserne og begrænsningerne kan variere. De lokale immigrationsmyndigheder kan også nægte dig indrejse til landet. Vi anbefaler derfor at du køber et elektronisk visum hos os i god tid inden afrejse.

Gyldighed og krav
For at ansøge om et Malawi e-visum skal du opfylde en række betingelser som rejsende. For eksempel kan du med denne type visum kun rejse til Malawi for et turistbesøg. Du må ikke udføre lønnet arbejde under dit ophold med et e-visum. De krav, du skal opfylde for at være berettiget til et elektronisk visum, er:

  • Du har dansk statsborgerskab
  • Du har et gyldigt pas, der er gyldigt i mindst 180 dage ved ankomst
  • Dit pas skal have mindst to sammenhængende tomme visumsider
  • Du skal have en kopi af dit pas
  • Du skal have et nyligt taget pasfoto
  • Du skal have bevis for returflyvning eller flyvning til næste destination
  • Du skal have bevis for gul feber-vaccination
  • Du skal have en bekræftelse på dit overnatningssted
  • Du har et følgebrev, der på engelsk angiver dit navn, pasnummer, formålet med din rejse og den ansvarlige for finansieringen af ​​din rejse. Dette refererer til finansieringen af ​​din rejse, ophold og udgifter på stedet. Brevet skal adresseres til Generaldirektøren for Immigration, Malawi. I emnet for brevet skal du angive, at det drejer sig om et ‘turistvisum’.

Det elektroniske visum til Malawi er aktivt i 90 dage fra udstedelsesdatoen, også kendt som den dato, hvor din visumansøgning er godkendt. Inden for disse 90 dage må du højst komme ind i landet én gang, og du må højst opholde dig i landet i 30 sammenhængende dage i turistformål.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Malawi anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A samt en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.