Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Laos

Besøg Laos i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Laos nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

For at rejse til Laos skal du have et visum. Ved korte ophold på op til 30 dage kan du ansøge om et e-visum. Dette elektroniske visum giver rejsende med 150 forskellige nationaliteter mulighed for at blive i landet i maksimalt 30 sammenhængende dage. Rejsende med dansk statsborgerskab kan også ansøge om e-visum til Laos. Vores hjemmeside giver dig mulighed for at indsende en ansøgning inden for 5 minutter. Typisk inden for 3 hverdage modtager du visum fra os til din rejse til Laos.

Hvem har brug for et visum til Laos?

Hvis du ønsker at rejse til Laos for et kort ophold, kan du indsende en online ansøgning om elektronisk visum. E-visummet, også kendt som Lao eVisa, giver dig mulighed for at rejse til landet i turistformål. Hvis du vil arbejde i Laos og tjene penge på det eller rejse til landet til andre formål, er du ikke berettiget til et 30-dages e-visum. Du skal i så fald søge om et almindeligt visum.

Visumkrav

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomst
  • Dit pas skal have mindst to tomme visumsider
  • Vedlæg en klar farvekopi af dit pas og et pasfoto (35×45 mm)

Betingelser og gyldighed

Fra tidspunktet for godkendelse af Laos’ regering er Laos e-visum aktivt i 60 dage. Du skal rejse ind og ud af landet inden for disse 60 dage, med et ophold på højst 30 tilknyttede dage. Med visum til Laos kan du kun rejse ind og ud af landet én gang (enkelt indrejse). Med e-visummet til Laos er det ikke tilladt at opholde sig længere end 30 dage i landet. For at være berettiget til et visum skal du have et gyldigt pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra den dag, du ankommer til landet.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Laos anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed supplere med en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Du kan komme ind i landet med e-visummet gennem følgende steder:

  • Lao-Thai Friendship Bridge I
  • Wattay International Airport
  • Luang Prabang International Airport
  • Lao-Thai Friendship Bridge II
  • Pakse International Airport
Behandlingstiden er cirka 72 timer

Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.