Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Kuwait

Besøg Kuwait i op til 3 måneder.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Kuwait nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Med indførelsen af det elektroniske visum er ansøgningsproceduren for et turistvisum blevet forenklet. Det betyder, at du ikke længere behøver at gå til ambassaden eller konsulatet for at ansøge om visum til Kuwait. Du skal heller ikke længere stå i kø ved grænsen, og du kan hurtigere komme ind i landet. Du kan trygt ansøge om et Kuwait-visum via vores hjemmeside inden for få minutter.

Gyldighed
Efter modtagelse af et godkendt Kuwait e-visum kan du højst opholde dig i landet i 90 sammenhængende dage. Du kan kun rejse på et elektronisk visum, når du rejser til Kuwait i turistøjemed. Visummet giver dig mulighed for kun at komme ind i landet én gang. Dette er et enkelt indrejsevisum. Det er ikke muligt at ansøge om et decideret forretningsvisum til Kuwait.

Hvornår modtager jeg mit e-visum?
Inden for 72 timer efter at have gennemført ansøgningsprocessen, vil du modtage Kuwait e-visum fra os via e-mail. Vi er afhængige af, at udenrigsministeriet i Kuwait, udsteder dit visum. Du har 30 dage fra datoen for udstedelsen af ​​dit visum til at rejse ind i landet. Rejser du ikke ind i landet inden for 30 dage? Så skal du genindsende en visumansøgning. Det er ikke tilladt at opholde sig i landet i mere end 3 måneder. Overtrædelse af denne lov kan medføre bøde og forbud mod indrejse i landet.

Ansøgningsprocedure
For at godkende dit visum skal du opfylde en række krav:

  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomstdagen til Kuwait
  • Du skal have en korrekt udfyldt visumformular
  • Du er i besiddelse af bevis for returflyvning eller flyvning til næste destination
  • Du er i besiddelse af en bekræftelse på din indkvartering i Kuwait

Ved ankomst til Kuwait International Airport i Kuwait skal du have en udskrevet kopi af dit elektroniske visum og pas med dig. Du skal kunne fremvise begge dele til immigrationstjenesten i lufthavnen. Du skal altid have den trykte version af dit visum med dig under din rejse.

Bemærk venligst: hvis du har et visumstempel fra Israel i dit pas, kan din visumansøgning blive afvist, eller du kan blive nægtet indrejse i lufthavnen i Kuwait.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Kuwait anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.