Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Kenya

Besøg Kenya i op til 3 måneder.
Ansøg nu og modtag dit visum
indenfor 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr. De konsulære omkostninger 380 kr. Total pris er 555 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Visum til Kenya

Hvad er et Kenya-visum?
Kenya-visummet er en elektronisk rejsetilladelse (også kendt som e-visum), som er givet af Kenyas regering. Denne rejsetilladelse er obligatorisk; rejsende uden gyldigt visum får ikke adgang til landet. Denne rejsetilladelse kan erhverves i en forretnings- og turistvariant. Med Kenya-visummet har du tilladelse til at opholde dig i landet i op til 30 dage.

Hvem har brug for et Kenya-visum?
Enhver rejsende, der ønsker at flyve til eller krydse den kenyanske grænse, skal have et gyldigt visum. Rejsende under 17 år er ikke forpligtet til at have visum for at rejse til Kenya. Mindreårige skal dog stadig have et gyldigt pas for at krydse grænsen til Kenya. Et visum til Kenya er ikke en arbejdstilladelse; det tjener udelukkende til turisme, transit og forretningsbrug. Tjek, om du opfylder visumkravene, inden du ansøger.

Hvilket Kenya-visum har jeg brug for?
Du kan ansøge om visum til turisme og forretningsrejser via Visumpartner.dk. Du kan vælge et visum, der er gyldigt én gang eller for et transitvisum. Transitvisummet (transitvisum) er gyldigt i tre dage. Bliver du mere end tre dage? Så vælg et almindeligt visum. Dette visum er gyldigt i 90 dage, med mulighed for at komme ind i landet én gang. Hvis du skal arbejde i Kenya eller ønsker at blive i Kenya i mere end 90 dage, skal du søge om visum gennem den kenyanske regering.

Hvad har vi brug for til dit visum:

  • Et udfyldt ansøgningsskema
  • Kopi af forsiden af ​​pas og ID-side. Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder med mindst én blank side
  • En tur/returbillet
  • Et visumfoto (ca. 35×45 mm, nyligt taget vellignende farvefoto taget forfra mod en hvid baggrund)
  • En hotelreservation

 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Transitvisum

Transitvisum er et enkelt indrejsevisum udstedt online til personer, der forbinder gennem Kenya til andre lande, hvis de ønsker at forlade lufthavnen. Den er gyldig i 3 dage fra den planlagte ankomstdato, for et ophold på 72 timer.

Hvad har vi brug for:

  • To kopier af gyldigt pas / rejsedokument med en gyldighed på mindst 6 måneder
  • To visumansøgningsskemaer, der skal udfyldes behørigt, underskrives og dateres
  • To kopier af den videre billet / rejseplan til en tredje destination
  • To pasfotos af ansøgeren, taget inden for 6 måneder
  • Mindst en blank side i indehaverens pas

Information om vacciner

Inden afrejse til Kenya anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe, Gul feber samt får en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Meningitis, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Behandlingstiden er cirka 72 timer

Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.