Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Etiopien

Besøg Etiopien i op til 90 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Etiopien nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Du kan nemt og hurtigt indsende en visumansøgning om et Etiopien-visum via vores hjemmeside. Siden 1. juni 2018 har det været muligt for danske statsborgere at ansøge om et elektronisk visum, også kendt som et e-visum, til Etiopien. Når du indsender en visumansøgning til os, tjekker vores eksperter for almindelige fejl, før ansøgningen kommer til Etiopiens regering.

Hvad er et Etiopien e-visum?
Rejsende med dansk statsborgerskab kan ansøge om et e-visum til turistformål. E-visummet er tilgængeligt for en rejse på maksimalt 30 eller 90 sammenhængende dage. E-visummet giver dig mulighed for at komme ind i landet én gang. Etiopiens regering ønsker at forenkle ansøgningsproceduren med det elektroniske visum. Du skal heller ikke stå i den lange kø til visum ved ankomst og du ved inden ankomst, om dit visum er godkendt.

Forlængelse af visum
Etiopiens e-visum kan forlænges med maksimalt 30 dage. For at forny dit visum skal du personligt tager over på immigrationsmyndighedernes kontor i Addis Abeba. Størrelsen af ​​omkostningerne ved at forlænge dit visum afhænger af antallet af ekstra dage, du ønsker at blive i landet.

Gyldighed og krav
Du kan ansøge om et Etiopien e-visum for et kort ophold på 30 dage eller for en gyldighed på 90 dage. Det elektroniske visum træder i kraft fra ankomstdatoen til Etiopien. Du kan kun rejse med denne type visum, når du rejser ind i landet via Addis Abeba Bole International Airport. Under normale omstændigheder er behandlingstiden for din visumansøgning mindst 3 hverdage (72 timer). For at ansøge om visum skal du opfylde en række betingelser. Visumkravene til Etiopien er som følger:

  • Et gyldigt pas, som er gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen
  • Et kopi af dit pasfoto (3×4 cm)
  • En udfyldt visumansøgning

I lufthavnen kan Immigration Service bede om dine rejsedokumenter for at se, om detaljerne stemmer overens med de datoer, der er angivet for visummet. Vi anbefaler altid, at du medbringer bevis for din reservationsbekræftelse for din bolig og bevis for returflyvning eller fly til næste destination.

Er du i transit og har kun et skifte i Addis Abeba lufthavn, Så behøver du ikke at søge om e-visum, hvis du kun opholder dig inden for den tilladte zone i lufthavnen.

 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Etiopien anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A, Gul feber og en malariakonsultation.

Skal du opholde dig i Etiopien over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Meningitis.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.