Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Elfenbenskysten

Besøg Elfenbenskysten i op til 90 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Udfyld ansøgningsformularen

Trin 1

Vores specialister behandler og indsender din ansøgning

Trin 2

Modtag dit visum indenfor 1-72 timer afhængig af destinationsland

Trin 3

Få dit visum til Elfenbenskysten nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Siden 2017 har det været muligt for at ansøge om visum til Elfenbenskysten online. Dette elektroniske visum kan ansøges om til turisme eller til forretningsformål. Det tager kun et par minutter at sende din ansøgning via vores hjemmeside. Hvis din ansøgning bliver godkendt, modtager du e-visummet inden for 72 timer på hverdage.

Hvad er et e-visum til Elfenbenskysten?

Skal du på ferie eller forretningsrejse til Elfenbenskysten? Så er det vigtigt, at du søger om elektronisk visum til Elfenbenskysten inden afrejse. Dette visum er obligatorisk for alle rejsende med dansk statsborgerskab. Ved godkendelse modtager du e-visummet digitalt.

Det bedste tidspunkt at ansøge om dit visum til Elfenbenskysten er tidligst 1-2 måneder før din afrejse. Det er vigtigt, at man som indehaver af et e-visum til Elfenbenskysten, ankommer til landet via Port Bouet Lufthavn i Abidjan.

Visumkrav
Hvis du indgiver en ansøgning om elektronisk visum til Elfenbenskysten via vores hjemmeside, skal du opfylde en række betingelser:

  • Du har et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder ved ankomst til Elfenbenskysten
  • Du har et pas med mindst to tomme visumsider
  • Du skal have bevis for et returflyvning eller fly til næste destination
  • Til en forretningsrejse skal du have et invitationsbrev
  • For en rejse med turistmæssige formål skal du have en bekræftelse på overnatning
  • Du skal have bevis for vaccination mod gul feber, når du ankommer til Port Bouet Lufthavn. Dette kan gøres ved hjælp af et stempel i dit gule vaccinationskort

Bemærk! Det er vigtigt, at du medbringer en printet version af dit e-visum, når du ankommer til Port Bouet Lufthavn i Elfenbenskysten.

Gyldighed

Fra godkendelsesdatoen er dit elektroniske visum gyldigt i 3 måneder. Dette giver dig mulighed for at opholde dig i landet i maksimalt 90 sammenhængende dage. Dette kan være til både turist- og forretningsformål. Du kan kun komme ind i landet én gang med e-visumet. Hvis du ikke bruger dit elektroniske visum inden for disse 3 måneder, skal du ansøge online igen.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Elfenbenskysten anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe samt en malariakonsultation.

Skal du opholde dig på Elfenbenskysten over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Meningitis.

Indsæt tekst

Behandlingstiden er cirka 72 timer

Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.