Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Egypten

Besøg Egypten i op til 30 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr. De konsulære omkostninger 175 kr. Total pris er 350 kr.
Ansøg nu
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Egypten nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Planlægger du en ferie til Egypten? Så er det obligatorisk at søge om visum til Egypten, hvis du har dansk statsborgerskab. Der er visumpligt til Egypten, både for dig selv og for dine børn. Du får ikke adgang til Egypten uden visum. Du kan nemt købe dit visum på vores hjemmeside. Du kan udfylde online ansøgningsskemaet inden for få minutter.

Visumtyper

På vores hjemmeside kan du vælge mellem to forskellige visum til turistformål. Vil du kun besøge landet én gang? Så kan du ansøge om et enkelt indrejsevisum. For flere rejser til Egypten er et visum til flere indrejser også tilgængeligt. Det betyder, at du ikke skal indsende en ny visumansøgning for hver ny rejse, men du kan komme ind og ud af landet flere gange inden for dit visums gyldighedsperiode.


Egypten har to typer e-visum:

  • Visum til enkelt indrejse (single entry visum)
  • Visum til flere indrejser (multiple entry visum)

Forskellen på de to er, at man med ‘single entry visum’ kun kan rejse ind i landet én gang i maksimalt 30 dage, hvor gyldigheden af ​​visummet er 90 dage, mens du med et ‘multiple entry visum’ kan komme ind i landet flere gange i maksimalt 30 dage ad gangen med en gyldighedsperiode på 90 dage.

 

Gyldighedsperiode og krav

Visummet til Egypten er gyldigt i  Inden du indsender en visumansøgning, er det vigtigt at tjekke, om du opfylder betingelserne for Egyptens visum. De vigtigste krav til visummet er som følger:

  • Du har et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejse
  • Ved et familiebesøg eller et besøg hos venner skal du kunne fremvise et invitationsbrev til tolden i lufthavnen
  • Du skal have en rejseplan, hvori alle fly- og hotelreservationer, du har bestilt, er angivet
  • Efter godkendelse skal du printe dit visum ud og tage den trykte version med dig i håndbagagen under din flyvning

Hvor længe kan jeg rejse med visummet?

Fra den dato dit visum til Egypten er godkendt, er visummet gyldigt i 90 dage. Du har tilladelse til at tilbringe op til 30 dage i landet til turistformål inden for denne periode. Med et visum til flere indrejser kan du komme ind i landet så ofte du vil. Du kan også blive i landet i 30 dage pr. besøg, så længe din afrejse- og ankomstdag er inden for dit visums gyldighedsperiode.

Hvor lang tid i forvejen kan jeg ansøge om et e-visum?

Du skal indsende din visumansøgning mindst 7 dage før afrejse. Du kan indsende din visumansøgning så tidligt som du vil. Vær dog opmærksom på, at godkendelse af dit visum tidligst sker 30 dage før din planlagte ankomstdag. Hvis du indsender din ansøgning mere end 30 dage før afrejse, tilbageholder vi din ansøgning, indtil den kan indsendes til Egyptens regering.

 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Egypten anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.