Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Cuba

Ansøg om visum til Cuba,
og modtag dit visum indenfor 1-2 hverdage. Vores servicegebyr er kun 175 kr. De konsulære omkostninger 180 kr. Total pris er 355 kr.
Ansøg nu
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Visum til Cuba (turistkort)

Turistkort, Tourist Card, Tarjeta del Turista. Kært barn har mange navne, men på dansk hedder det bare et turistkort. Her taler vi nemlig om det cubanske visum. Til forskel fra visummer til mange andre lande, kan du ikke få cuba-visum i en elektronisk udgave.

Er du i tvivl om, hvordan man får et visum til Cuba? Her har vi samlet alt hvad du har brug for at vide.

Danske statsborgere, der rejser til Cuba, skal have et visum eller rettere et turistkort. Tidligere har denne proces været ret tidskrævende og dyr i Danmark, men nu er det muligt at anskaffe sig et turistkort via den cubanske ambassade i Danmark til samme pris.

Den nemmeste måde at få et visum til Cuba, er at ansøge om et turistkort. Du kan gøre det meget nemt ved at ansøge hos Visumpartner.dk.

Hvor meget koster et Cuba visum?
Hos Visumpartner.dk tager vi kun 750 kr for for din visumansøgning.

Gyldig sygeforsikring:
Alle rejsende til Cuba skal ved indrejse kunne bevise, at de har en rejseforsikring fra et godkendt forsikringsselskab.

Hvor lang tid tager det at få visum til Cuba?
Hvis du opfylder alle kravene, bliver dit visum udstedt med det samme. Herefter afsendes visumet med posten. Så leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan naturligvis også vælge at afhente dit visum på vores visumkontor samme dag. 

Hvor længe gælder et Cuba visum?
Et visum til Cuba er gyldigt i maksimalt 30 dage, men kan forlænges med yderligere 30 dage på stedet i Cuba. 

Hvordan forlænger jeg mit Cuba visum?
Hvis du ønsker at forlænge dit visum, kan du selv besøge et cubansk immigrationskontor og udfylde en blanket.

Du skal medbringe dette på immigrationskontoret:

  • Dit originale pas og et fotokopi af dit pas
  • Dit originale visum
  • 25 cubanske pesos (svarende til ca 165 danske kroner)
  • Kvitteringer fra det sted, hvor du har boet i Cuba, hvis du ikke har kvitteringer, er adressen på dit hotel eller bopæl tilstrækkeligt
  • Du betaler ikke for din visumforlængelse på selve kontoret. Du kan betale enhver bank i Cuba. Du betaler for et stempel i banken. Det er vigtigt, at du gemmer din kvittering.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Yderligere information

 Generelle visumregler:

  • Selvom rejsende i de fleste tilfælde modtager deres visum inden for et par dage, anbefaler vi, at du ansøger nogle par uger i forvejen
  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemrejsedatoen, og rejser du via USA, skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen
  • Dit visum skal være et separat dokument. Du må ikke indsætte dokumentet i dit pas. Dokumentet udleveres ved ankomsten til Cuba
  • Ved indrejse til Cuba kan du blive bedt om at fremvise følgende dokumenter; hotelreservation og en gyldig returbillet ud af Cuba. Hvis din flybillet ud af Cuba er til et andet land, der også kræver visum, så skal du også kunne fremvise visum/indrejsetilladelse til det land
  • Rejser du med mindreårige børn, især i de tilfælde, hvor børnene ikke har samme efternavne som forældrene, kan du opleve at skulle dokumentere forældreskab eller værgemål

Herudover er det vigtigt, at når du modtager visummet, tjekker om alle oplysningerne stemmer overens. Hvis dit pasnummer og navn ikke er korrekt noteret i dit Cuba-visum, så skal du kontakte os med det samme, så vi kan sende dig et nyt visum med de korrekte oplysninger.

 

Information om vacciner

Inden afrejse til Cuba anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab og Tyfus.

Behandlingstiden er cirka 72 timer

Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.