Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Canada

Besøg Canada i op til 6 måneder.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Canada nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Hvornår skal man bruge visum til Canada?
Alle danske statsborgere kan rejse til Canada visumfrit i en periode på op til 6 måneder. 

Hvis du planlægger at rejse til Canada for at studere, arbejde eller ønsker at blive i Canada i mere end 6 måneder, skal du søge om visum til Canada.

Ved besiddelse af udenlandsk pas eller rejsedokumenter skal der søges om visum uanset hvilket visum der ønskes, og hvad formålet med rejsen er.

Hvis du skal til Canada som turist eller på forretningsrejse skal du blot bruge et eTA. Læs nedenfor, hvordan du ansøger om et eTA hos Visumpartner.dk.

Hvad er eTA?
Canada har indført et webbaseret rejsekontrolsystem for visumfrie udenlandske statsborgere, dermed også gældende for danskere. Dette system er i øjeblikket kendt som den elektroniske rejsetilladelse (eTA). Implementeringen af ​​dette system er blot et af de mange initiativer, som den canadiske regering har taget (i overensstemmelse med den fælles aftale, den har indgået med USA), for bedre at sikre sine grænser.

Det canadiske eTA-system er det samme som de digitale verifikationssystemer, der i dag bruges i mange andre udviklede lande, f.eks. i USA og Australien. Som navnet antyder, bekræfter eTA-systemet en persons mulighed for at rejse til Canada uden visum, men garanterer ikke, at den rejsende bliver optaget i Canada. Kun den canadiske grænsekontrol kan afgøre, hvorvidt den rejsende kan komme ind i Canada. Et godkendt eTA udstedes for en periode på fem år, eller indtil den dato, hvor passet udløber, alt efter hvad der kommer først.

Et godkendt eTA bekræfter ens ret til at rejse til Canada uden visum og fungerer som et dokument til visumfritagelse. Selvom en visumfritagelse som eTA tjener næsten det samme formål som et visum, er metoden til at opnå det meget forskellig fra, hvordan man opnår et visum. At ansøge om et standardvisum til Canada er en noget tidskrævende proces, mens eTA-ansøgere normalt informeres om en afgørelse inden for få minutter.

Skal jeg have et visum, hvis jeg bare rejser gennem Canada uden at blive?
Hvis du er statsborger i et ikke-visumfrit land, der rejser gennem Canada, skal du have et transitvisum for at rejse gennem Canada uden at stoppe eller besøge nogen. Dette er nødvendigt, selvom din transit tager mindre end 48 timer, men der er ingen gebyr for et transitvisum. Udfyld ansøgningen om et midlertidigt besøgsvisum og vælg et transitvisum fra listen over muligheder på formularen.

Hvis du har en visumfri status og nu har brug for en eTA for at besøge Canada, skal du også have en eTA for at køre gennem Canada.

Du behøver muligvis ikke et visum eller eTA, hvis du rejser til eller fra USA. Hvis visse udenlandske statsborgere opfylder specifikke krav, giver Transit Without Visa Program (TWOV) og China Transit Program (CTA) dem mulighed for at rejse gennem Canada på vej til og fra USA uden et canadisk transitvisum.

Kan jeg rette en fejl i min eTA-ansøgning?
Det er ikke muligt at rette fejl på en eTA-ansøgning, så det er nødvendigt at indsende en ny ansøgning, hvis der er sket en fejl. En ny indsendelse kan medføre forsinkelser, hvis du ikke allerede har modtaget en afgørelse på din første ansøgning. Vi anbefaler derfor, at ansøgere altid udfylder oplysningerne i formularen omhyggeligt.

Hvem har brug for for et eTA?

Alle udenlandske statsborgere fra visumfrie lande skal have eTA. Disse visumfrie rejsende kommer fra udvalgte europæiske nationer samt Australien og New Zealand.
Amerikanske statsborgere såvel som canadiske statsborgere eller rejsende, der er fastboende i Canada, er fritaget for at skulle anskaffe en eTA eller et visum.

Udenlandske statsborgere, der har visumpligt for at rejse til Canada, er ikke berettiget til eTA og har derfor brug for et visum for at besøge Canada til turistbesøg, transit, forretning, arbejde og til medicinske eller uddannelsesmæssige formål.

Hvordan ansøger man om et canadisk eTA?
Hele eTA-ansøgningsprocessen er webbaseret. Ansøgningen, fra indlevering og helt frem til modtagelse af tilladelsen, er således lige ud ad landevejen. Alle eTA-berettigede rejsende skal indsende deres ansøgningsoplysninger online. Når en eTA-ansøgning er blevet godkendt, vil eTA-ansøgeren blive underrettet via e-mail. Et godkendt eTA er påkrævet, før du går ombord på et fly til Canada. Passagerer, der ikke har en godkendt eTA, vil ikke blive tilladt adgang ombord, selvom deres eTA-ansøgninger stadig er under behandling.

Online ansøgningen tager ca. ti minutter pr. rejsende. Du skal sikre dig, at du har et gyldigt pas, rejse- og kontaktoplysninger for hver rejsende, samt et kredit- eller betalingskort til at betale eTA-gebyret pr. indsendt ansøgning. Hver rejsende i din gruppe eller familie har brug for et godkendt eTA.

Hvad koster det at få eTA?
Hos Visumpartner.dk tager vi 499kr for din visumansøgning.

Er betaling påkrævet for behandlingen af en ansøgning?
Ja, hvis betalingen ikke modtages, kan vi ikke påbegynde behandlingen af din ansøgning.

Hvor lang tid går der før et Eta er godkendt?
De fleste eTA-ansøgninger godkendes inden for få minutter, men det er ikke ualmindeligt, at nogle ansøgninger kræver flere dages eller ugers behandling.

Hvad er varigheden af en godkendt eTA?
Et godkendt eTA er gyldigt i op til fem år efter udstedelsen eller indtil udløbsdatoen for passet, alt efter hvad der kommer først.

Kan jeg stadig rejse til Canada, hvis jeg har indsendt min eTA-ansøgning, men endnu ikke har modtaget en endelig godkendelse?
Nej, du må ikke gå ombord på et fly til Canada, før din eTA er helt godkendt.

Kan jeg ansøge om et eTA på vegne af en anden person?
Ja, hvis du er forælder eller værge til en mindreårig under 18 år eller har tilladelse til at ansøge på vegne af nogen i din rejsegruppe, må du gerne gøre det.

Du skal angive på eTA-ansøgningsskemaet, at du ansøger på vegne af en anden person og angive dit forhold til ansøgeren.

Sørg for, at du har alle de nødvendige pas, kontakt-, beskæftigelses-, rejse- og andre baggrundsoplysninger for at fuldføre ansøgningen på vegne af en anden person.

Jeg har fået et nyt pas, siden jeg sidst modtog mit eTA. Skal jeg ansøge igen?
Ja, hvis du har fået nyt pas siden sidste eTA-godkendelse, skal du ansøge om eTA igen.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Canada anbefales en vaccination mod Difteri Stivkrampe.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.