Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Bahrain

Besøg Bahrain i op til 14 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr.
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Bahrain nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Mange rejsende vil gerne udforske Bahrain. Det første skridt i din rejseplan er at få et turistvisum til Bahrain. Dette er et af de vigtigste dokumenter, du skal fremvise til immigrationsmyndighederne. At få et Bahrain turistvisum er den nemmeste måde at komme ind i landet på. I oktober 2014 tillod Bahrains indenrigsministerium e-visum-systemet, som gjorde det muligt for lande over hele verden at få et visum online.

Gyldighed og krav
Turister, der ansøger om visum til Bahrain, skal følge nogle instruktioner. Bahrain e-visum udstedt én gang er gyldig i 30 dage efter din ankomst. Visummet tillader også flere indrejser, så det giver dig mulighed for at rejse med en ledsager under et enkelt visum. 

Rejsende kan komme ind i Bahrain gennem landets internationale lufthavn. Visummet tillader dig ikke at komme ind fra Saudi Arabien gennem Kong Fahd-broen (King Fahd Causeway). Du skal også fremvise en gyldig returbillet fra Bahrain. Visum udstedes et ad gangen. Derfor er det kun nødvendigt at ansøge om visum, hvis det tidligere visum er udløbet. En rejsende må under ingen omstændigheder påtage sig betalt arbejde, mens han opholder sig i landet.

Borgere af alle nationaliteter skal fremvise følgende dokumenter, når de ansøger om et turistvisum:

  • Et tydeligt billede af ansøgerens pas
  • En udfyldt ansøgningsformular
  • En gyldig returbillet fra Bahrain
  • En kopi af hotelbookning
  • En kopi af deres kontoudtog fra de seneste tre måneder. Sørg for, at den endelige saldo skal have et beløb svarende til mindst 800 USD. Dette er for at sikre, at rejsende har penge nok til at forsørge sig selv

Visumtyper

Der findes tre typer af visum til Bahrain. Alle tre kan bruges til både turisme og forretningsformål:

  • Single-entry visum. Dette giver dig mulighed for at blive i Bahrain i op til 14 dage. For at komme ind i landet igen skal du ansøge om en ny indrejsetilladelse.
  • Multiple-entry 30 dages visum. Når du er kommet ind, varer dit elektroniske visums gyldighedsperiode i 3 måneder (90 dage), og i løbet af den tid kan du komme ind og ud af Bahrain så mange gange, du vil.
  • Multiple-entry 90 dages visum. Denne type indrejsetilladelse forbliver gyldig i et år fra indrejse i Bahrain

Du skal rejse ind i Bahrain inden for 30 dage efter den dato, dit elektroniske visum er udstedt, uanset hvilken type visum du har valgt.

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Inden afrejse til Bahrain anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Skal du opholde dig i Bahrain over længere tid, bør du supplere med en Hepatitis B vaccination.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.