Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY
VISA

Australien

Besøg Australien i op til 90 dage.
Ansøg nu og modtag dit visum indenfor 1 til 72 timer. Vores servicegebyr er kun 175 kr. De konsulære omkostninger 0 kr. Total pris er 175 kr.
Ansøg nu
Indsend ansøgningen

Trin 1

Ansøgningen gennemgås og indsendes af vores specialister

Trin 2

Modtag godkendt visum

Trin 3

Få dit visum til Australien nemt og hurtigt hos Visumpartner.dk!

Der er forskellige typer visum udstedt af den australske regering. Hvilken visumtype du skal bruge afhænger af formålet med din rejse og hvor længe du ønsker at blive i Australien.

Du kan ansøge om turistvisum, forretningsvisum eller arbejdsvisum til Australien hos os.

Før dit fly til Australien tjekker flyselskabet dit visum ved check-in eller boarding.

Er et visum til Australien altid nødvendigt?

Ja, det er altid nødvendigt at ansøge om visum for at blive i Australien. Kun australske indbyggere kan komme ind og ud af landet uden visum.

Forretningsvisum til Australien

Når du rejser til Australien på forretningsrejse, skal du have et forretningsvisum. Du kan nemt ansøge om et forretningsvisum (eVisitor subclass 651) til Australien online via vores hjemmeside. Dette er den hurtigste måde at ansøge om et australsk forretningsvisum på. Forretningsvisummet kan kun bruges til forretningsrejser. Hvis du skal arbejde i Australien, er dette visum ikke egnet. I så fald har du brug for et arbejdsvisum, også kendt som et Working Holiday visum.

Du kan udføre følgende aktiviteter med et eVisitor-visum til forretningsformål:

 • Få forretningsforespørgsler
 • Udforskning af mulighederne for en erhvervskontrakt, forhandling af en erhvervskontrakt eller indgåelse af en erhvervskontrakt
 • Foretage aktiviteter som led i et officielt regeringsbesøg
 • Deltage i en konference, messe eller konference

Bemærk: Du må ikke udføre betalt arbejde for en virksomhed eller organisation baseret i Australien med denne type visum. I dette tilfælde skal du ansøge om et Working Holiday visum.

Hvordan ansøger jeg om forretningsvisum til Australien
Ansøgningsprocessen for Australiens forretningsvisum er fuldstændig online. Du skal udfylde alle detaljer på ansøgningsskemaet og besvare de stillede spørgsmål. Når ansøgningsformularen er udfyldt, og du har foretaget betalingen, vil vores team kontrollere din ansøgning for almindelige fejl. Din ansøgning vil derefter blive videresendt til den australske regering. Leveringstiden på dit e-visum er 1 til 4 dage. Vi er altid afhængige af regeringen for at udstede dit visum. Efter godkendelse modtager du dit visum elektronisk på e-mail. Fra dette øjeblik er dit visum gyldigt, og du kan rejse med ro i sindet.

Gyldighed
Den samlede gyldighedsperiode for erhvervs- og turisme-e-visumet er et år. Det er et visum til flere indrejser, hvilket betyder, at du med ét visum kan rejse til Australien et ubegrænset antal gange i løbet af 12 måneder. Dit visum skal være gyldigt fra ankomst til afrejse fra Australien. Nedenfor er en række situationer, hvor gyldigheden udløber tidligere end disse 12 måneder:

 • Hvis dit pas udløber inden for gyldighedsperioden for eVisitor-visummet (1 år), er dit visum ikke længere gyldigt til rejser, da dit pasnummer og eVisitor-visum er forbundet. Flyselskabet og det australske toldvæsen bliver automatisk informeret om dette. Du kan ikke længere bruge eVisitor visum til en ny rejse til Australien. Du skal ansøge om et nyt pas samt et nyt eVisitor-visum
 • Hvis der er store ændringer i dit helbred, såsom at du har tuberkulose eller ikke har en gyldig sygeforsikring
 • Hvis du arbejder, hvor du bliver betalt af en australsk organisation, eller hvis du sælger varer eller tjenester til australske indbyggere
 • Hvis du er blevet idømt mere end 12 måneders fængsel, eller du har udestående gæld til den australske regering

Maksimal opholdstid
Som nævnt er eVisitor-visummet gyldigt i 1 år fra det øjeblik det er udstedt. Du kan rejse til Australien flere gange inden for dette år, hvis det ønskes. Du kan højst opholde dig i Australien i 90 dage pr. besøg. Efter 90 dage skal du forlade landet i mindst 1 dag. Hvis du så ønsker at vende tilbage til Australien inden for dit visums gyldighedsperiode, er dette muligt. Du kan derefter blive i Australien i yderligere 90 dage.

 

 

Turistvisum til Australien

Skal du på ferie eller rundrejse til Australien? Så kan du ansøge om et turistvisum, også kendt som eVisitor (subclass 651). Dette visum giver dig tilladelse til at rejse til Australien som turist. Du kan rejse til Australien flere gange inden for dit visums gyldighed med dette turistvisum.


Med et godkendt turistvisum kan du besøge landet flere gange inden for en periode på 1 år fra datoen for udstedelsen af ​​visummet. E-visumet kaldes derfor også et multiple entry visum. Du må højst opholde dig i en eller flere byer eller områder i Australien i 90 dage.

Med et godkendt eVisitor-visum til Australien har du lov til at udføre følgende aktiviteter:

 • Besøger venner eller familie
 • Tag på ferie eller rundvisning
 • Backpacking i Australien i en kortere periode
 • Tag på krydstogt
 • Et kort forretningsbesøg hos en person eller virksomhed

Du kan ansøge om e-visummet til Australien helt digitalt via vores hjemmeside. Det er derfor ikke nødvendigt at sende dit pas eller andre dokumenter. Når du har udfyldt ansøgningsskemaet og foretaget betalingen, kontrollerer vi din ansøgning for almindelige fejl. Vi sender derefter din ansøgning til den australske regering. Normalt modtager vi dit visum inden for 24 timer, men under alle omstændigheder inden for 4 dage. Vi er altid afhængige af regeringen for at udstede dit visum. Når dit visum er blevet godkendt, sender vi det til dig via e-mail. Dit visum er umiddelbart gyldigt til rejser.

Working Holiday visum

Working Holiday visum til Australien (officielt navn: Working Holiday Visa Subclass 417) er et visum beregnet til unge voksne mellem 18 og 30 år, som ønsker at rejse og arbejde i Australien i op til et år.

At arbejde og rejse i Australien
Working Holiday Visa, eller arbejdsvisum til Australien, er en tilladelse fra den australske regering til at blive i landet i op til 12 måneder for at rejse og arbejde. Med dette visum er det tilladt at arbejde for samme virksomhed i maksimalt 6 måneder. Du har 12 måneder fra datoen for godkendelse af dit Working Holiday visum (WHVA) til at rejse ind i Australien. Visummet træder i kraft den dag, du rejser ind i landet. Visummet giver dig ret til at forlade og genindrejse i Australien på ubestemt tid under din rejse. Det betyder, at det er et visum til flere indrejser. En australsk arbejdsgiver vil altid bede om dette dokument, når du begynder at arbejde der.

Ikke alle kan ansøge om et Working Holiday visum. For at være berettiget til Working Holiday Visa skal du være mellem 18 og 30 år på det tidspunkt, hvor din visumansøgning indsendes til den australske regering. Hvis du er ældre eller yngre, kan du ikke ansøge om dette visum. Årsagen til din rejse skal primært være ferie, men lønnet arbejde må maksimalt udføres i 6 måneder.

Krav til Working Holiday visum
Vil du ansøge om et Working Holiday visum? Så skal du opfylde en række betingelser, udarbejdet af den australske regering – Department of Home Affairs. Disse betingelser er som følger:

 • Du er mindst 18 og højst 30 år
 • Du er uden for Australien, når du ansøger om visum
 • Du har ikke tidligere haft et godkendt Working Holiday visum
 • Dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder ved ansøgning om visum og under hele opholdet i Australien
 • Du har et beløb på mindst 5000 australske dollars på din konto ved ankomsten til Australien og kan bevise dette (seneste kontoudtog)
 • Du må højst udføre lønnet arbejde for samme arbejdsgiver i 6 måneder
 • Ingen forsørgede børn rejser med dig
 • Australien kan kræve, at du gennemgår en helbredsundersøgelse
 • Du kan højst studere i Australien i 4 måneder med Working Holiday visum

 

Få dit visum idag

Behandlingstiden
tager mellem 1 – 72 timer

Information om vacciner

Ved alle typer af rejser til Australien anbefales det, at du vaccineres mod Difteri-Stivkrampe.


Ansvarsfraskrivelse: Visumpartner er et privat firma, og vi er ikke tilknyttet nogle regeringer. Du kan også ansøge om et visum udenom os til en lavere pris.