Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY

Visumpartner

Assisterer rejsende med visumansøgninger til lande i hele verden. Både erhverv og privat.

Trin 1

Du udfylder vores formular, og vi står for resten af processen og sørger for at dit visum bliver godkendt.

Trin 2

Vores visumspecialister sørger for at du får godkendt dit visum hurtigst muligt. Alle ansøgninger bliver behandlet samme dag.

Trin 3

Vi modtager dit visum og sender det til dig med det samme på enten e-mail eller med sikker levering via kurer.

Populære visum

Kina

Rejsende der ønsker at besøge Kina skal ansøge om et visum før afrejse. Visumpartner kan assisterer både private og erhverv i forbindelse med din visum ansøgning.

Cuba

Rejsende der ønsker at besøge Cuba skal ansøge om et visum. Vi har specialiseret os, og grundet vores store erfaring på området, så kan vi leverer et visum til Cuba på samme dag.

Indien

Rejsende der ønsker at besøge Indien skal ansøge om et visum før afrejse. Visumpartner kan hjælpe med både forretningsvisum, turistvisum og medicinsk visum til Indien.

Vietnam

Vietnam er blevet en populær destination for rejsende. Vietnam har ligesom andre asiatiske destinationer visumkrav. Dette betyder at du som dansk statsborger skal have et visum.

Cambodia

Rejsende der ønsker at besøge Cambodia skal have et visum før afrejse. Visumpartner kan klare hele processen for dig, og vi leverer gennemsnitligt et visum til dig indenfor 1-3 hverdage.

Sri Lanka

Rejsende der ønsker at besøge Sri Lanka skal inden afrejse have en ETA-godkendelse. Visumpartner assisterer dig med denne ansøgning og kan leverer dit visum indenfor 24 timer gennemsnitligt.

Thailand

Visumpartner hjælper danskere der ønsker at tage længere ophold i Thailand. Rejsende kan opholde sig i op til 30 dage visumfrit i Thailand. Vi hjælper med visum til ophold på over 30 dage.

Kenya

Turister og forretningsrejsende, som ønsker at besøge Kenya, skal ansøge om et visum. Vi kan hjælpe med alle typer visum til Kenya. Visum bliver typisk udstedt indenfor 1-3 hverdage.

Australien

Rejsende der ønsker at besøge Australien skal ansøge om et visum før afrejse. Visumpartner kan hjælpe både erhverv og private med visum til Australien. Visum udstedes indenfor 1-3 hverdage.

Andre visum

E-G

H-Å