Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY

Oplevelser i Østafrika med East Africa Tourist Visa

14th July 2022

by Victor Davidsen

Kenya
På en rejse til Kenya kan du opleve mange forskellige seværdigheder. I Kenya kan du opleve travle byer, stammekulturer, safari og vandsport. Mange mennesker kombinerer safarirejser med en storbyferie i Nairobi eller Mombasa. Landets naturlige skønhed kan opleves i regnskovene, den store savanne, bjergene og strandene. Kenyas rødder går 3 millioner år tilbage til dengang, hvor afrikanske stammer slog sig ned, samt britiske og portugisiske kolonimagter. I dag kan du opleve mere end 40 forskellige etniske gruppers mangfoldige historie.

En af Kenyas største turistattraktioner er det fantastiske dyreliv som kan opleves på safari. I den sydvestlige del af landet er der flere dyrereservater. Oplev Afrikas fem store dyr (The Big Five), og oplev den spændende årlige gnumigration i Masai Mara National Reserve og Tsavo National Park. Ambroseli National Park, hvor du kan iagttage farverige fugle og tage på kamelsafari, er klart også et besøg værd.

En strandtur er dog også en mulighed med over 480 kilometer idylliske strande på Kenyas kystlinje langs Det Indiske Ocean. Slap af ved de lækre feriesteder ved Diani Beach. Her kan du bade, sejle og surfe i det varme vand ud for strandene i Bamburi og Nyali. Der er også mulighed for at snorkle og dykke i Marine National Park i Malindi.

Uganda
En tur gennem Uganda er en oplevelse, du aldrig vil glemme! Uganda er det rigtige sted for en alsidig destination med både natur og kultur. Tag på eventyrlige safariture på jagt efter chimpanser og de sjældne bjerggorillaer. Bliv overvældet af særlige oplevelser, som du ikke kan opleve andre steder i Afrika.

Uganda ligger på ækvator i Østafrika og rummer en bred vifte af natur og en rig afrikansk kultur. Derfor kaldes landet også for ‘Afrikas perle’. Det smukke landskab er præget af mange søer, floder, sneklædte bjergkæder, vandfald, regnskove og store savanner. Uganda er et unikt paradis, især når det kommer til dyr. Under en tur kan du se mange slags dyr, herunder adskillige primater såsom bjerggorillaer og chimpanser.

Rwanda

Det er ikke for ingenting, at Rwanda kaldes “land med de tusinde bakker”; landskabet er præget af talrige bakker, marker og landsbyer. Bjerggorillaerne i Parc National des Volcans, savanneparken Akagera og chimpanserne i Nyungwe-skoven er de vigtigste seværdigheder og højdepunkter på en naturrejse i Rwanda. Under en tur nyder du ikke kun dyrelivet, men også smukke naturparker.