Ansøg om visum

"*" indicates required fields

DD slash MM slash YYYY

Alt du bør vide om Thai Elite Visa

07th July 2022

by Victor Davidsen

Hvad er et Thai Elite Visa?

Thai Elite Visa er et særligt visum introduceret i 2003 af Ministeriet for Turisme, der har til formål at tiltrække velhavende besøgende, forretningsmænd, investorer og expats til at blive i Thailand på lang sigt. Det er et visum klassificeret som et Privilege Entry Visa, der er gyldigt i 5 år med flere indrejser uden at skulle håndtere så meget papirarbejde eller besøg på immigrationskontoret. Indehaveren af Thai Elite Visa får lov til at blive i landet i op til 1 år ved hvert besøg.

Krav til Thai Elite Visa

Ansøgeren skal opfylde følgende krav:

 • Have et gyldigt pas
 • Der kræves ingen aldersgrænse for dette program bortset fra Elite Ultimate Privilege (Grand Package), som kræver at skal være mindst 20 år gammel
 • Ikke at være blevet idømt ved en dom til fængsel i nogle lande, undtagen for en lovovertrædelse begået af uagtsomhed
 • Ikke at være blevet dømt konkurs

Sådan ansøger du om Thai Elite Visa

 1. Ansøgning om medlemskab og baggrundstjek
  Du kan ansøge om Thailand Elite Visa, uanset om du er i Danmark eller i udlandet. Alt du skal gøre er at sende et kopi af dit pas og ansøgningsskema til en os. Derefter vil vi arbejde sammen med Thailand Elite Office, Ministeriet for Udenrigsanliggender og Immigration Bureau for at foretage immigration og kriminel baggrundstjek. Processen kan tage 1 måned for de fleste nationaliteter og op til 3 måneder for særlige lande.
 1. Overførsel af medlemsgebyr
 2. Når ansøgeren har bestået et baggrundstjek, og ansøgningen er godkendt, vil ansøgeren blive pålagt at overføre kontingentet. Medlemsgebyret varierer fra 600.000 thailandske baht til 2 millioner thailandske baht afhængigt af den medlemspakke, ansøgeren har ansøgt om. Betalingen for kontingent kan ske via bankoverførsel.
 1. Når dit Thai Elite Visa bliver godkendt
  Efter at have gennemført betalingen eller bankoverførslen vil ansøgeren modtage medlems-id’et og instruktion om, hvordan man modtager visummet.
 1. Udstedelse af visum
  Ligeså snart at dit Thai Elite Visa er blevet godkendt, så skal du enten forbi Thailands ambassade eller du kan få det udstedt ved indflyvningen til Bangkok. Vi er selvfølgelig behjælpelige igennem hele processen. Det koster ikke penge for dig, at få hjælp af os til at få dit Thai Elite Visa, da vi får en kommission af Elite Visa programmet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager Thai Elite Visa ansøgningsprocessen?
Ansøgningsprocessen for Thailand Elite-medlemskab og Thai Elite-visum kan tage fra 3 uger til 2 måneder afhængigt af ansøgerens nationalitet og i tilfælde af immigration eller ansøgers straffeattest.

Hvad er passets gyldighed, der kræves til denne Elite-visumproces?
Ideelt set skal du have mindst 5 år tilbage af dit pas gyldighed. Men i tilfælde af at du har mindre end 5 år, vil den thailandske ambassade eller immigrationsbureau påsætte de thailandske elitevisum baseret på den udløbsdato, der er angivet i dit pas. Den resterende gyldighed af dit visum vil derefter blive påført dit nye pas. Det er også vigtigt at bemærke, at du skal have mindst 3 tomme sider i dit pas.

Skal jeg møde op personligt til Thai Elite-ansøgningen?
Nej, det er ikke påkrævet at dukke op personligt under Thai Elite-medlemskabs ansøgningen. Du vil blive repræsenteret af en salgsagent under medlemsansøgningen. Din tilstedeværelse er dog påkrævet under udstedelsen af visummet, uanset om det er på den thailandske ambassade, i Suvarnabhumi lufthavn eller på immigrationskontoret i Bangkok.

Hvad er de nødvendige dokumenter for ansøgning om Thai Elite Visa?
De nødvendige dokumenter til ansøgningen om Thai Elite-medlemskab er en kopi af profilsiden til dit pas, farvet ID-foto med hvid baggrund, behørigt udfyldt Thai Elite Visa ansøgningsskema og kopi af bevis på forholdet for ethvert familiemedlem, der ansøger med hovedansøger.

Er der et indkomstkrav for at have Thai Elite-visum?
Der er ingen indkomstkrav for at holde Thai Elite Visa. Ansøgeren skal kun betale medlemskontingentet, som vil variere fra 600.000 thailandske baht til 2 millioner thailandske baht. Selvom der ikke er et indkomstkrav, er et af kravene for at kvalificere sig som medlem, at ansøgeren ikke har en personlig konkurssag bag sig.

Hvordan adskiller Thai Elite visum sig fra Thai Retirement visum?
Thai Elite Visa adskiller sig fra pensionsvisummet på den måde, at det økonomiske krav eller medlemsgebyret ikke kan refunderes. Det økonomiske krav til et pensionistvisum indsættes på visumindehaverens bankkonto som hans/hendes egen opsparing. Pensionsvisummet skal fornyes hvert år, mens Thai Elite-visumet ikke skal fornyes hvert år. Både Thai Elite Visa og Retirement Visa kræver 90-dages adresserapportering.

Skal jeg betale indkomstskat i Thailand som Thai Elite-visumindehaver?
Thai Elite Visa er et privilegeret visum, som falder ind under den særlige turistvisum eller privilege entry kategori. Den thailandske Elite Visa-indehaver behøver ikke at betale indkomstskat, især når indkomsten er afledt i udlandet. Der er tilfælde, hvor en Thai Elite Visa-indehaver frivilligt kan betale indkomstskat i Thailand.

Kan Thai Elite Visa-indehavere købe fast ejendom i Thailand?
Ligesom andre udlændinge kan Thai Elite Visa-indehavere eje ejerlejligheder i eget navn. Hvis ansøgere ønsker at erhverve grund og bygge et hus, kan de opnå en langtidslejekontrakt på grunden (i op til 30 år). De skal søge om byggetilladelse for at bygge huset i eget navn. På denne måde kan ansøgere eje huset og have en sikret langsigtet lejekontrakt på grunden.